Accident rutier grav. Pietonii nu se învață minte

280
Accident rutier grav.  Pietonii nu se învață minte - accidentrutiergravpietoniinusein-1393526792.jpg

Articole de la același autor

Pietonii din Constanța nu se învață minte, ci traversează în continuare prin loc nepermis, în ciuda tragediilor produse în ultimul timp în județ. Un astfel de eve-niment grav s-a produs miercuri seara, când un pieton a traversat prin loc nepermis. 
Cornel Crețu conducea un autoturism Volkswagen Polo, pe b-dul 1 Mai, pe a treia bandă de mers, și, ajungând în dreptul stadionului Portul, a accidentat un bărbat care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe a doua bandă, unde un autoturism Tico a trecut efectiv peste el. Victima a fost transportată în stare critică la spital. Polițiștii fac demersuri pentru a-l identifica pe bărbat, care, potrivit anchetatorilor, ar avea între 50 și 55 de ani. 
De aceea, pentru disciplinarea cetățenilor, rutieriștii constănțeni desfășoară o acțiune pentru reducerea numărului de evenimente rutiere în care sunt implicați pietonii, dar și pentru că traversarea prin loc nepermis este una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere grave. 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au dat nu mai puțin de 379 de sancțiuni con-travenționale, dintre care 270 pentru pietonii indisciplinați. Aceștia au fost amendați cu câte 170 lei. Însă și șoferii trebuie să fie atenți la cetățenii care traversează strada. 16 conducători auto au rămas fără permis pentru că nu au acordat prioritate pietonilor angajați în traversare pe trecerea de pietoni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în zona Delfinariu
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Grav accident rutier în Constanța
Pagina a fost generata in 2.9621 secunde