Update - ACCIDENT RUTIER GRAV în CONSTANȚA. Un om a murit, altul este în comă

1309

Articole de la același autor

UPDATE - În jurul orei 7, Ionel Gabor, de 41 de ani conducea un Matiz pe DJ 225, dinspre localitatea Vulturu. La un moment dat, ajungând la kilometrul 70, din cauza neatenției în conducere, șoferul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara șoselei. 
În urma impactului deosebit de puternic, șoferul, dar și pasagerul din dreapta au fost expulzați din autoturism, astfel că oamenii legii au stabilit cu greutate cine se afla la volan în momentul producerii tragediei.

Pentru pasagerul din dreapta, Ioan Didii, de 57 de ani, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic. La unitatea spitalicească a ajuns șoferul de 41 de ani, care se află în stare critică. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.


Un accident rutier grav a avut loc, în această dimineață, pe DJ 225, în apropiere de localitatea Dulgheru. Un bărbat de 57 de ani a fost găsit decedat de echipajele SMURD, iar un altul a fost transportat către Urgența Spitalului Județean din Constanța, fiind în comă. 


Cei doi bărbați se aflau într-un autoturism marca Matiz și, din cauza neatenției în conducere, s-au răsturnat cu mașina și au ieșit în afara părții carosabile. Cum supraviețuitorul se află în stare gravă, nu a putut da detalii despre accident. 


În aceste momente, polițiștii fac cercetări pentru a afla cine conducea în momentul în care s-a petrecut tragedia, dat fiind faptul că în urma impactului cei doi au fost aruncați din mașină. 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : A izbit în plin o altă mașină
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident  în parcarea  de la Maritimo
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Portiței
Pagina a fost generata in 0.537 secunde