Video GALERIE FOTO-VIDEO. ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN CONSTANȚA. CINCI VICTIME! A FOST SOLICITAT ELICOPTERUL SMURD

9059

Articole de la același autor

Ce spune Poliția Rutieră despre gravul accident rutier:


"La data de 27.04.2017, ora 13.20, pe DN 2A, la kilometrul 168, în apropierea localității Dorobanțu - județul Constanța, între un autotren cu numere de Galați și un autoturism cu numere de Constanța, care circulau în același sens de mers, a avut loc o coliziune.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei în vârstă de 49 de ani, precum și a două minore, cu vârste de 4, respectiv 13 ani, pasagere în autoturism, dar și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 55 de ani și a altui pasager, în vârstă de 35 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal."










UPDATE - În urma accidentului, au rezultat cinci victime. Un bărbat de 38 ani este confuz și a suferit un traumatism cranio-cerbral, un alt bărbat, de 20 ani, de asemenea, un copil de doi ani este intubat, a fost resuscitat și preluat cu un elicopter SMURD. De asemenea, două femei sunt intubate, dar starea lor este critică. 






xxx


UPDATE: Doi bărbați sunt preluați de ambulanțe, fetița va fi preluată de elicopterul SMURD, și încă două tinere vor fi preluate de smurd-uri. Toți sunt în viață, dar au traumatisme și vor fi aduși la spital.


UPDATE: O autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și o ambulanță de la Spitalul Județean de Urgență intervin în aceste momente la fața locului. O solicitat și elicopterul SMURD pentru transportarea victimelor.






Un accident rutier grav s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Dorobanțu pe sensul de mers către Hârșova. Din primele informații, în urma accidentului au rezultat patru victime dintre care și un copil. Un adult a rămas încarcerat în urma impactului.














Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7674 secunde