ACCIDENT RUTIER GRAV. Cinci autoturisme și o motocicletă, implicate. MOTOCICLISTUL a zburat peste două mașini

1191

Articole recomandate

Cinci autoturisme și o motocicletă au fost implicate într-un accident în lanț, astăzi, în timpul prânzului.  


Evenimentul a avut loc la ieșirea din municipiul Arad spre Nădlac, pe DN7, motociclistul fiind rănit grav după ce a fost proiectat în aer câțiva metri în urma impactului cu unul dintre autoturismele care circulau în coloană, potrivit Romania TV.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere Arad, pe banda a doua de mers se formase o coloană de cinci autoturisme, primul semnalizând intenția de a vira la stânga. Celelalte patru autoturisme erau în mișcare lentă, iar un motociclist care circula în spatele acestora nu a reușit să frânze la timp și a lovit ultimul autoturism din coloană.


ACCIDENT RUTIER GRAV. Cinci autoturisme și o motocicletă, implicate. MOTOCICLISTUL a zburat peste două mașini - moto153077600-1498127958.jpg
"Motociclistul circula cu viteză mare și nu a păstrat în mers o distanță de siguranță pentru frânare, intrând în coliziune cu ultimul autoturism din coloană. Acesta a lovit autoturismul din față, provocând mai departe o coliziune în lanț în care au fost implicate cele cinci autovehicule", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.


Conform unor martori, care au postat fotografii pe rețelele de socializare, în urma impactului, motociclistul a zburat în aer câțiva metri, peste două autourisme aflate în coloană. Acesta a fost rănit grav, având mai multe fracturi, el fiind preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Albulanță pentru a fi transportat la spital.


Cele cinci autoturisme implicate au suferit avarii minore, doar ultimul din coloană având caroseria contorsionată.




sursa foto: aradon.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5092 secunde