ACCIDENT RUTIER CUMPLIT. PATRU MORȚI ȘI 22 RĂNIȚI, DUPĂ CE UN AUTOCAR PLIN CU COPII S-A RĂSTURNAT

3331

Articole recomandate

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, între Brașov și Făgăraș. Din primele informații, un autocar s-a răsturnat. Patru oameni au murit și alți 22 au fost răniți. A fost activat planul roșu de intervenție. În autocar se aflau 28 de copii și patru adulți. 


XXX 


UPDATE - Conform Realitatea TV, copiii plecaseră de la Iași și mergeau la un concurs de dans la Arad. Copiii făceau parte dintr-un ansamblu folcoric.


UPDATE - Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov Ciprian Sfreja a declarat că sunt patru morți și 22 de răniți, 16 sunt în stare mai gravă.


Unul dintre decedați este un copil. Un adult și un copil primesc îngrijiri medicale sub cod roșu. Accidentul s-a petrecut în dreptul localității Perșani. În autobuz se aflau 30 de persoane.


La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe. Sunt cel puțin 30 de persoane care intervin pentru prim-ajutor. S-a cerut intervenția elicopterelor SMURD.

Ciprian Sferja, purtătorul de cuvânt ISU Brașov, a afirmat la Realitatea TV că în autocar ar fi fost 25 de persoane, însă și acum se intervine pentru descarcerea persoanelor și acordarea primului ajutor. "Trei adulți și un copil au decedat, iar alte 12 persoane sunt rănite. S-a pus în aplicare planul roșu de intervenție", a spus aceasta, adăugând că zona în care a avut loc accidentul este una dificilă cu multe curbe, în care au mai avut loc accidente în trecut.

Accidentul a avut loc în zona localității brașovene Perșani. La fața locului ar fi fost solicitată intervenția a două elicoptere SMURD, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9699 secunde