Accident rutier cu maxi-taxi în Constanța. Șase victime

4102
2

Articole de la același autor

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Răscoalei din Constanța, între un autoturism si un maxi-taxi. Potrivit primelor informații, șase persoane au fost rănite, aceste având traumatisme minore. Mai multe ambulanțe au ajuns la locul accidentului și au preluat victimele. 


Comentează știrea

autor
25 aprilie 2015
accident maxi taxi

domnilor trebuie sa se interzică aceste masini in oras ,sunt masini vechi de transport marfa si transformate in masini de transport persoane dar nu îndeplinesc nici o conditie pentru asa ceva , sunt adevarate coșciuge pe roti , autoritătile trebuie neapărat să ia măsuri , asa ceva nu se mai poate

Enciu Maria
25 aprilie 2015
accident

Dl.meu, de unde stiti ca microbuzul respectiv era "un cosciug pe roti" cum v-ati exprimat dumneavoadtra? Pentru ca din imagini reiese ca circula regulamentar, iar cealalta masina a provocat accidentul.Vi se pare normal sa ii acuzati pe cei de la maxi-taxi ,pentru ca este mai usor asa ,decat sa il acuzati pe dobitocul care s-a urcat beat la volan ,si care din punctul meu de vedere nu ar mai trebui lasat sa sofez,fiind un adevarat pericol.Se pare ca anumite persoane considera ca daca au o masina cu multi cai putere si foarte scumpa, au impresia ca le este permis orice.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Pieton băut, lovit de mașină
Pagina a fost generata in 0.4976 secunde