ACCIDENT RUTIER CU CINCI MORȚI / ȘOFERUL, INTERCEPTAT DE PROCURORI: "M-am băgat pe contrasens și..."

3767
1
ACCIDENT RUTIER CU CINCI MORȚI / ȘOFERUL, INTERCEPTAT DE PROCURORI:
Procurorii au finalizat ancheta în cazul șoferului brăilean care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis cinci persoane, pe 4 aprilie 2016. S-a constatat că Marius Negoiță avea discernământ în momentul producerii accidentului. Agentul de pază de 26 de ani riscă între 3 și 10 ani de închisoare, dacă va fi condamnat, notează obiectivbr.ro.

Marius Negoiță este acuzat că, în dimineața zilei de 4 aprilie 2016, a intrat pe contrasens și a spulberat, cu 115 km/h, stația de autobuz de pe Șoseaua Rm. Sărat, omorând 5 oameni.

În zilele de după accident, procurorii au stabilit că șoferul nu era nici băut, nici drogat, așa cum s-a vehiculat în presă.

Procurorii au desființat și afirmațiile lui Negoiță, care a încercat să sugereze că preșul de pe planșeul pedalier i-a intrat printre pedale și l-a incomodat.

Mai mult, în perioada 7 aprilie - 6 mai 2016, în baza mandatului emis de judecător, procurorii au interceptat convorbirile purtate de Marius Negoiță și de tatăl acestuia, Petrache.

În ziua de 12 aprilie, Marius i-a spus unei persoane apropiate: "Neatenție, m-am băgat pă contrasens... n-am fost atent la drum... când l-am văzut pe ăla, m-am băgat pă... am virat stânga brusc și asta a fost!", citează realitatea.net



Comentează știrea

costica
2 iunie 2016
opinie

CAUTAM URGENT COLABORATORI EXTREM DE SERIOSI PENTRU LUCRU LA DOMICILIU. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, circa 2-3 ore pe zi.Este un proiect de anvergură națională care vizează piața mondială a cărților în format digital,ca și piața națională a cărților în format tipărit. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Selectam oameni foarte seriosi !!! Schimbarea incepe cu tine !!! Vrei sa castigi precum cei din occident ? Acest proiect vizează piața Americană a cărților electronice și se poate lucra de ORIUNDE din țară și din străinătate. HOLLYWOODUL sa pregatit sa ne intampine cu bratele deschise !!! Suntem peste 9000 de oameni in proiect si te vrem pe tine alaturi de noi !!! VETI PRIMI SI O DOVADA A UNUI COMISION INCASAT. Pentru a primi mai multe detalii, trimite cuvântul PROIECT la una din adresele de email : pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0883 secunde