Accident rutier! A întors pe linia continuă și a rămas fără permis

542
1
Un șofer constănțean a rămas fără permis după ce a întors pe linia continuă, în apropierea podului de la Billa, și a provocat un accident soldat cu o victimă.

Sâmbătă, la ora 11.50, un bărbat de 40 de ani a condus un autoturism marca Volkswagen, pe banda 1 a bulevardului Aurel Vlaicu, către strada Caraiman. Deși avea sensul giratoriu la câțiva zeci de metri în față, bărbatul a preferat să întoarcă pe linia continuă. Decizia nu a fost una inspirată, întrucât a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care circula pe banda a 3-a a bulevardului Aurel Vlaicu, pe același sens de mers.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea unei pasagere din autoturismul Dacia Logan, în vârstă de 39 de ani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Comentează știrea

Mos Ion
21 noiembrie 2016
N-am putut si nu pot intelege...

Nu-i singurul caz , cu totii am vazut in trafic berbeci de genul care forteaza o intoarcere riscanta peste linia continua in conditiile in care la cateva zeci sute de metrii se afla un sens giratoriu unde poti intoarce in cel mai sigur mod cu putinta ! Este inexplicabil...ramai fara cuvinte !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5112 secunde