Accident provocat de o șoferiță. A trecut pe roșu în centrul Constanței

409
Accident provocat de o șoferiță.  A trecut pe roșu în centrul Constanței - soferitaneatenta-1443461433.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 32 de ani a ajuns, ieri dimineață, pe patul de spital după ce a fost implicat într-un accident. Evenimentul s-a petrecut, la intersecția străzilor Ecaterina Varga și Negru Vodă, în jurul orei 04.30. Protagonista este o femeie de 32 de ani, iar aceasta conducea un autoturism marca BMW 520, pe strada Ecaterina Varga, dinspre strada Dragoș Vodă.

În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Negru Vodă, șoferița nu a oprit la Stop. În secundele următoare s-a izbit de un autoturism marca Volkswagen Polo. Mașina era condusă de un bărbat de 37 ani din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Mircea cel Bătrân. În urma accidentului, un bărbat de 32 de ani din localitatea constănțeană Piatra, pasager în autoturismul Volkswagen Polo, a fost rănit.

La fața locului au ajuns polițiștii și cadrele medicale. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferița și celălalt conducător auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele fiind negative. Protagonista s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Pieton neatent, spulberat de o mașină
Marţi, 29 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier. O victimă!
Duminică, 27 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat de un șofer băut
Pagina a fost generata in 0.5669 secunde