Accident mortal provocat de un șofer băut, care a fugit de la locul faptei

368
1
Accident mortal provocat de un șofer băut, care a fugit de la locul faptei - accidentmortal-1395165159.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de polițiști după ce, băut fiind, a provocat un accident rutier mortal și a fugit de la locul faptei. Evenimentul a avut loc luni seara, în localitatea constănțeană Cobadin. 


Gelal Iusein, de 37 de ani, din Cobadin, conducea un Opel pe strada Toamnei, dinspre strada Albinelor către strada Nucilor. La un moment dat, ajungând la intersecție cu strada Primăverii, șoferul nu a acordat prioritate autovehiculelor care aveau acest drept, prin urmare a intrat în coliziune cu o Skoda, condusă de Dorel Enache, de 46 de ani. 


În urma impactului, Skoda a fost proiectată către dreapta, unde l-a accidentat pe Gigel Nicea, de 56 de ani, care se afla oprit pe acostament. În urma accidentului, pietonul de 56 de ani a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita.  


După ce a provocat accidentul, Gelal Iusein a fugit de la locul faptei. După aproximativ două ore, acesta s-a prezentat la sediul Postului de Poliție Cobadin, ulterior fiind condus la sediul Biroului Rutier Medgidia. Polițiștii rutieri l-au testat cu alcooltestul pe făptaș, rezultatul fiind pozitiv. Acesta avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, împotriva sa fiind începută urmărirea penală pentru ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției. 
Bărbatul este reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

...
19 martie 2014
un turc nespalat cu opel cu numere de Bulgaria

Inca un handicapat cu opel care omoara oameni. Feriti-va de opel-urile cu numere de BG, sunt conduse de retardati beti si fara permis.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Martie 2014
Stire din Eveniment : Copil de cinci ani, lovit de mașină
Pagina a fost generata in 0.5906 secunde