Accident teribil! Un autocar cu turiști a ieșit de pe autostradă: 5 morți, 23 de răniți

1035
Accident teribil! Un autocar cu turiști a ieșit de pe autostradă: 5 morți, 23 de răniți - autocarturistpozabunasifrumoasa9-1466508128.jpg

Articole recomandate

Cinci persoane au murit, iar alte 23 au fost rănite, în această dimineața, după ce un autocar slovac la bordul căruia se aflau turiști a ieșit de pe carosabil, au anunțat autoritățile sârbe, relatează Reuters și The Associated Press.

Toate persoanele rănite primeau îngrijiri la spitale din localitățile Aleksinac și Nis, la aproximativ 200 de kilometri sud de Belgrad, precizează Ministerul sârb de Interne, într-un comunicat citat de news.ro.

Ministerul nu oferă alte informații despre incident, precizând că acesta a avut loc în momentul în care autocarul, cu numere de înmatriculare slovace, a ieșit de pe o autostradă care asigură legătura între Serbia, Macedonia și Grecia.

Unii dintre răniți se aflau în stare gravă, potrivit poliției, citată de AP, care precizează că incidentul a avut loc în apropiere de Aleksinac.

Potrivit cotidianului sârb Blic, la bordul autocarului se aflau turiști slovaci care se întorceau acasă de pe Insula greacă Corfu, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1221 secunde