ACCIDENT GROAZNIC în Italia. 6 români au MURIT printre care și un bebeluș

596
ACCIDENT GROAZNIC în Italia. 6 români au MURIT printre care și un bebeluș - italia-1414229862.jpg

Articole recomandate

Tragedie în zori pe A1 Milano-Napoli, unde șase persoane au murit în urma unui accident în porțiunea dintre sucursală și Colleferro de Sud Roma la Florența. Coliziunea dintre un microbuz Sprinter cu 8 persoane de origine română la bord și un alt microbuz în care călătorea o familie formată din doi adulți și patru copii marocani, s-a înregistrat în jurul de 5.30 sâmbătă dimineață, scrie radioaiași.ro.
Victimele, potrivit autorităților italiene, sunt de naționalitate română . Coliziunea a avut loc pe Autostrada A1 din Italia. Cinci oameni au murit instantaneu. O fetiță de 15 luni, inițial aflată în stare gravă, a murit la spitalul din Tivoli, unde au fost duse și alte patru persoane.
În porțiunea dintre Roma și Valmontone sud, dimineață, s-a produs o coliziune violentă între o dubă cu 6 persoane la bord și un microbuz plin cu o familie marocană. 
La fața locului pompierii și poliția rutieră au decis să închidă ieșirea de pe autostradă la Valmontone.
În urma impactului fatal, cinci cetățenii români cu domiciliul în Eboli au murit pe loc.
La bordul microbuzului româneasc se afla, de asemenea, un copil de 15 luni care a murit în drum spre spitalul din Tivoli, în ciuda încercărilor de a-l salva. Alți doi români sunt grav răniți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2578 secunde