Accident GRAV pe bulevardul Tomis. O tânără, în COMĂ

2325
5

Articole de la același autor

Un accident grav s-a produs, astăzi, pe bulevardul Tomis din Constanța. Un șofer de 48 de ani conducea pe bulevardul Tomis, dinspre strada Tulcei către bulevardul Alexandru Lăpușneanu. La un moment dat, la o sută de metri înainte de a ajunge la intersecție cu strada Soveja, bărbatul a lovit o tânără de 29 de ani, din comuna Deleni, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Tânăra a fost transportată de urgență la spital, starea ei fiind delicată. 

Comentează știrea

Nina
23 aprilie 2015
Oferta munca

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Cornelia
23 aprilie 2015
subiect

Cum o cheama pe tipa ?

justitiarul
24 aprilie 2015
da ...

Asta cu polita de asigurare mica ....bai oamenilor sunteti nebuni !? Putregaiurile astea fac cele mai multe accidente si pe de alta parte mai si incurca curculatia !! Drept dovada intamplarea asta . In zona aceea ai vizibilitate , te poti uita si pe trotuar ...cica asa ar trebui .

no name
24 aprilie 2015
ceva

Pentru ce ar mai conta cum o cheama pe tanara...pt nimic oricum starea ei este foarte grava si se pare ca idiotu care a provocat accidentul este cineva dupa cum nu s-a mediatizat deloc cazul,foarte frumos vorbiti zile in sir despre zdreanta de zavoranu iar despre asemenea lucruri facute de idioti cretini scrieti 3 randuri vagi..gen sa intamplat si asta e,iar idiotul care a facut-o sa se gandeasca ca e vorba de un om care acum zace nevinovat nu despre un animal.

wiseguy
30 aprilie 2015
whatever

Idiotul care a provocat accidentul este de fapt o idioata care a traversat prin loc nepermis fara pic de respect pentru propria integritate corporala.

Răspuns la: ceva
Adăugat de : no name, 24 aprilie 2015
Pentru ce ar mai conta cum o cheama pe tanara...pt nimic oricum starea ei este foarte grava si se pare ca idiotu care a provocat accidentul este...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5075 secunde