ACCIDENT GRAV ÎN CONSTANȚA / MICROBUZ PLIN CU ELEVI, LOVIT ÎN PLIN. Ce spun reprezentanții școlii unde învață elevii

790

Articole recomandate

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz plin cu elevi ai Școlii Cambridge din Constanța a avut loc, azi, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Mihăileanu.  Șase copii au fost răniți, trei dintre ei fiind duși la spital pentru investigații. De asemenea, și doi adulți au suferit răni în urma impactului. Cauza producerii accidentului este nerespectarea indicatorului "Oprire" de către șoferul microbuzului școlar. 


Școala Cambridge a dat publiictății un punct de vedere vizavi de acest incident:


Citește și GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN CONSTANȚA / MICROBUZ PLIN CU ELEVI LOVIT ÎN PLIN. TREI COPII, LA SPITAL


"Astăzi, 22 februarie, în jurul orei 8.00, unul din microbuzele școlii noastre a fost implicat într-un accident rutier, produs la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Mihăileanu.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ. Polițiștii de la Serviciul Rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului, însă acceptăm faptul că, deși are o experință de peste 40 de ani, conducătorul microbuzului, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier "Oprire", a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu celălalt autoturism.

La locul accidentului, cadrele medicale au acordat asistență celor implicați și i-au transportat pe copii la spital pentru investigații suplimentare. Toată lumea este teafără.

Conducerea școlii ne confirmă buna gestionare a situației și ne asigură că vor fi luate extra - măsuri de siguranță pentru a preveni astfel de evenimente.",  susțin reprezentanții Școlii Cambridge.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3702 secunde