ACCIDENT CUMPLIT! Două persoane au murit, iar alte patru sunt rănite grav

2013
ACCIDENT CUMPLIT! Două persoane au murit, iar alte patru sunt rănite grav - accidentparta700x336715648001-1501513406.jpg

Articole recomandate

O femeie și un bărbat, soț și soție, și-au pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, luni după-amiază, între localitățile Peciu Nou și Parța, din județul Timiș, după ce șoferul unui autoturism a încercat să depășească un altul parcat, iar mașina a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autovehicul care circula regulamentar.

Potrivit polițiștilor, un grav accident rutier a avut loc pe drumul județean care leagă localitățile Peciu Nou de Parța, în dreptul unei ferme unde era parcat un autoturism marca Ford. Șoferul unui Volkswagen a încercat să îl depășească, astfel că a ajuns pe contrasens, unde a fost lovit în plin de un alt Volkswagen care venea regulamentar din sens opus.

În urma impactului, o femeie de 51 de ani și un bărbat de 54 de ani, soț și soție, au murit pe loc, iar alți patru oameni au fost răniți.

Unul dintre cei răniți a rămas încarcerat între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Cei patru răniți au vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, fiind transportați la spital, la Timișoara, pentru îngrijiri medicale.

"Un bărbat a condus un autoturism pe DJ 593 din direcția Peciu Nou în direcția Timișoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un alt bărbat, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, au rezultat șase victime omenești, dintre care doi decedați. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat pentru News.ro Ionuț Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Drumul dintre cele două localități, Parța și Peciu Nou, a fost blocat în zona accidentului, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6189 secunde