Accident cu un microbuz plin cu muncitori. Cel puțin 11 răniți

134
Accident cu un microbuz plin cu muncitori. Cel puțin 11 răniți - salvarea-1487412667.jpg

Articole recomandate

11 persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri seară, pe drumul național 65, în localitatea Albota, din județul Argeș, unde o șoferiță a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de un microbuz care transporta muncitori.


Paramedicii au acordat asistență medicală unui număr de 11 persoane, dintre care 10 au fost duse la spital.

În urma accidentului, șoferița a avut nevoie de resuscitare, iar o femeie aflată în autoturismul condus de ea, dar și opt muncitori din microzbuz au fost duși la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir, accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Albota, iar primele cercetări arată că o femeie aflată la volanul unui autoturism Seat a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe fondul vitezei, iar mașina a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un microbuz care transporta muncitori.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, Mădălina Epure, a declarat că femeia aflată la volanul autoturismului a rămas încarcerată și a fost resuscitată, ulterior fiind dusă la spital, informeaza News.ro.

De asemenea, pasagera din autoturism și opt dintre ocupanții microbuzului au fost duși la spital.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8628 secunde