GALERIE FOTO. TRAGEDIE ÎN VALU LUI TRAIAN. O FETIȚĂ A RĂMAS FĂRĂ PICIOARE, DUPĂ CE A FOST CĂLCATĂ DE O REMORCĂ. Șoferul, fără permis

4274
2
Accident rutier în localitatea constănțeană Valu lui Traian. Atât medicii, cât și pompierii ISU "Dobrogea" au fost solicitați să intervină. Potrivit primelor informații, există persoane încarcerate și rănite. Printre persoanele încarcerate s-ar afla și un copil.



UPDATE: Din câte se pare, fetița, în vârstă de 6 ani, își plimba cu căruciorul fratele, de 7 luni, în momentul în care a fost strivită de remorcă. Potrivit medicilor, fratele fetiței a fost luat de tatăl copiilor. Mama celor mici a fost preluată cu stare anxioasă, la spital, alături de fetița a cărei picioare au fost amputate.  


UPDATE: Vești neplăcute transmise de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. O fetiță s-a ales cu picioarele amputate de la nivelul coapselor, după ce o remorcă agricolă i-a trecut peste picoare, forfecându-le de bordura străzii.


UPDATE: Potrivit polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, care se afla la volanul tractorului, nu avea permis de conducere. Acesta a condus un tractor, cu care tracta o remorcă, pe strada Mihai Eminescu din localitatea Valu lui Traian, dinspre strada Mureșului către strada Dreptății și ajungând în dreptul unui imobil, din cauza unor defectiuni tehnice, remorca s-a desprins de tractor, lovind două minore, de 5 și 11 ani și un nou-născut, de 7 luni. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei de 5 ani și vătămarea corporală ușoară a nou-născutului. Polițiștii au deschis o anchetă, întocmind dosar de cercetare penală.





Comentează știrea

titi
30 august 2016
crimaaaaaa

asta e unu di din analfabetii de soferi ai lui mitroi ,pacat de acel copil ca la nenorocit pe viata daca se mai poate numi viata si ce cautau acele utilaje prin comuna care au o latime aproape cat strada sa nu mai spunem de tonaj,corect utilajele lui mitroi .sa se faca dreptate as vrea dar e cam greu stiind an ce tara traim.

Constantean
30 august 2016
Tragic!

Localitatiile din jurul Orasului Constanta sunt plne de indivizi si minori care condunc autoturisme fara permis ! Puscarie pe viata pentru imbecilul ala ! ( e major ,avea discernamant cand urcat la volan-daca stia sa porneasca vehiculu ) Deja moarte si mutilarea de catre conducatorii auto betii sau fara permis a devenit sport national.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6782 secunde