Accident cu cinci victime în zona ICIL, după un impact frontal

498
Un grav accident a avut loc pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din zona Kaufland, în urmă cu două zile. Un autoturism Mazda și un taxi s-au izbit frontal, în urma impactului cinci persoane fiind transportate la spital, printre care și un copil de 2 ani. Accidentul s-ar fi produs după ce o femeie, în vârstă de 59 de ani, aflată la volanul unui autoturism Volkswagen a încercat să iasă dintr-o parcare aflată în apropierea bulevardului.

Femeia a dat cu spatele fără să se asigure pe banda a 2-a, moment în care taximetristul care venea de pe același sens a încercat să evite accidentul și a virat brusc pe contrasens, intrând în impact frontal cu autoturismul Mazda, care circula regulamentar.

Pompierii ISU Dobrogea au intervenit cu o autospecială de stingere și una de descarcerare de la Detașamentul Palas, iar SAJ Constanța a trimis mai multe ambulanțe la fața locului. În urma accidentului, șoferul taxiului a rămas încarcerat și a suferit un traumatism la nivelul toracelui, abdomenului și la nivelul picioarelor, în timp ce o pasageră s-a ales cu o fractură închisă la unul dintre picioare și răni la nivelul capului.

În autoturismul Mazda se afla o familie cu un copil de 2 ani. Șoferul mașinii a suferit fracturi la ambele picioare, iar minorul s-a ales cu fractură închisă la piciorul drept. Mama micuțului a suferit un traumatism craniocerebral. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean Constanța în stare conștientă și echilibrate hemodinamic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6039 secunde