A provocat un accident mortal conducând fără permis. Magistrații l-au trimis acasă!

600
1
Cornel Robert Georgescu, bărbatul cercetat pentru că ar fi provocat un accident mortal, fără a avea permis de conducere și care a fugit de la locul accidentului, va sta acasă pentru următoarele 30 de zile. Măsura a fost luată de magistrații Judecătoriei Constanța, care au înlocuit măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Deși procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au formulat o contestație, aceasta a fost respinsă de către Tribunalul Constanța.

Cornel Robert Georgescu a fost trimis în judecată pentru că a condus un vehicul fără permis de conducere, pentru vătămare și ucidere din culpă, dar și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare. Vă reamintim că tragedia rutieră s-a produs la finele lunii mai, când șoferul fără permis a întors pe linia dublă continuă, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în apropiere de podul IPMC. Mașina pe care o conducea, Mazda, s-a rupt în două la impactul cu un BMW, care circula regulamentar, partea din spate fiind proiectată pe trotuar, lovind doi pietoni. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar un copil a decedat. 

Comentează știrea

joker
22 august 2016
justitie

Rugam introducerea raspunderii magistratilor ,si cu siguranta nu vor mai exista astfel de decizii.Ce este neclar pentru acesti magistrate ? Ca respectivul este un pericol public?Si daca nu a patit nimic acum,nu va pati nici data viitoare!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5934 secunde