A pierit după ce a fost spulberată de un tir

245
3

Articole de la același autor

O femeie de 46 de ani a avut parte de o moarte tragică. Ea și-a pierdut viața, miercuri noapte, după ce a fost victima unui accident rutier. Un apel la 112 anunța, în jurul orei 20.00, că pe Drumul Național 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul, a avut loc un accident. 


Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 39 de ani se afla la volanul unui tir și se deplasa dinspre Tulcea către Constanța. La un moment dat, victima a vrut să traverseze strada neregulamentar, moment în care a fost izbită în plin de tir. 


În urma impactului, femeia a suferit răni grave și a murit. La fața locului s-au deplasat agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța și cadrele medicale. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva victima și au declarat decesul. 


Polițiști de la Rutieră l-au testat pe șofer cu aparatul Drager și au stabilit că acesta nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Agenții au deschis o an-chetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. 


Comentează știrea

adevar
30 octombrie 2015
adevar

UE tratati pe romani la cap pana nu s au pierit toti cu scoala lor

adevar
30 octombrie 2015
adevar

Asta reprezinta romani cu educatia lor din scolile si universitatile lor

adevar
30 octombrie 2015
adevar

Romania apara pedofili si violatori.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4012 secunde