A OPTA SEARĂ DE PROTESTE. Constanța nu se lasă! Constanța protestează!

3285
2

Articole de la același autor

În ciuda ceții care s-a lăsat peste oraș, peste 350 de persoane s-au adunat și marți seara, începând cu ora 19, pe platoul din fața Prefecturii Constanța pentru a protesta pașnic împotriva actualei guvernări. 


Deși Cabinetul Grindeanu a abrogat Ordonanța privind Codurile penale, oamenii vor mult mai mult și anume demisia acestui guvern.


Înarmați cu pancarte, cu fluiere, stegulețe, aceștia scandează lozinci prin care cer demisia Guvernului Grindeanu, precum și faptul că-și doresc alegeri anticipate.


Protestele vor continua la Constanța și în următoarele zile, după cum se specifică pe pagina Facebook "Constanța protestează".


UPDATE / În această seară, protestatarii au schimbat traseul obișnuit. Astfel, mulțimea a plecat din fața Prefecturii Constanța pe traseul strada Mircea cel Bătrân - Capitol - bulevardul Tomis și înapoi la Prefectură. Traseul a fost schimbat față de ultima săptămână în care s-a ieșit în stradă. Printre constănțeni se află și Aurelia Crețu, o femeie în scaun cu rotile, care nu a ratat nicio zi de proteste.






Comentează știrea

DA !
8 februarie 2017
Jegul si mizeria !

Topirea zapezii a scos la ivealā mizeria la propriu de pe strazile orasului nostru strābun si oameni de toate varstele, dar bine imbracatzi si pregatitzi, cu : fluiere, telefoane scumpe, pancarte biiine alcatuite / confectzionate, cu câini mai bine hrānitzi decât multzi oameni si dotatzi cu harnasament mai ceva, decât pentru caii de valoare, seara de seara, va facetzi veacul pe strazile Constantzei ! Mai bine punetzi mâna pe maturā, lopata si igienizatzi orasul la propriu, daca v-atzi propus ca sa facetzi ceva util pentru poporul roman, ca la vorbe mari, ne pricepem, suntem iscusitzi cu totzii ?! La ghenele de gunoi, sa nu îsi mai faca veacul rromii si totodata pe rromi sa-i indepartatzi pentru totdeauna de acolo ! Daca vretzi ca sa datzi dovada, ca vretzi sa schimbatzi in bine oamenii / societatea romaneasca, folositzi metoda exemplului, adica facetzi treaburi utile : maturatzi strazile , parcurile, trotuarele, ajutatzi oamenii neajutoratzi / nevoiasi, construitzi case celor care nu au.... ! In felul acesta ceilaltzi oameni , va vor respecta / aprecia si chiar vota ! Ca sa fie eliminate : putregaiul politic, excrocii politici, coruptzia, tâlharii si banditzii politici, sa ceretzi / sa cerem, pur si simplu, ca cei din fruntea statului : presedinte, ministri, parlamentari... , sa numai fie platitzi, adica sa fie eliminate salariile pentru ca au destule conturi in euro/dolari/lei si case/vile/masini... ! Noi, poporul, ne zbatem in saracie pe propria munca, am ajuns ca sa ne uitam cu jind la multzi nesimtzitzi si talhari de politicieni cum traiesc in lux pe : munca si banii nostrils, Rusineeeee, sa le fie, daca au rusine ?!

Un protestatar
8 februarie 2017
Mizerie

Stimabile, in cazul in care nu stiai, pentru curatenia, deszapezirea, ingrijirea orasului avem primar care incheie contracte cu firme de salubrizare. Aceste firme sunt platite din banii nostri. Asa ca, atata timp cat platim, aceste firme ar trebui sa isi faca treaba pentru cate sunt angajati si contractati... Problema dumneavoastra este ca unii au si dumneavoastra, nu. Asta-i viata domnule, oamenii poate muncesc pe branci sa aiba ce au, dumneavoastra ce faceti? Ati stat si v-ati plafonat la un loc de munca platit cu minimum pe economie in loc sa va zbateti pentru ceva mai mult! Asa ca, pentru lejeritatea dumneavoastra, acum va uitati cu ciuda si invidie la cei ce au un pic mai mult! Asta este pretul pentru vechea vorba romaneasca a caracterului: "lasa-ma sa te las". Nu sunteti de acord cu hotia??? Iesiti domnule in strada si faceti ceva in privinta asta, altceva in afara de a sta in casa la caldurica in speranta ca vor face altii, iesiti si spuneti-va parerea, este dreptul dumneavoastra!!! Altfel, permiteti-mi sa spun, atata timp cat nu va miscati fundul lenes din casa de la caldurica (pe care in curand nu o veti mai putea plati) priviti oamenii din Bucuresti cum matura si strang gunoaiele in urma lor dupa proteste si... CIOCU MIC, capul la cutie cum ati fost ivatati pe vremea comunismului si, eventual, fustita sus, capul in perna sa nu se auda daca doare si strangeti din dinti cand intra "anaconda-n vizuina dumneavoastra". Mult succes si... rezistati, rezistati penetrarilor!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3486 secunde