Bestie cu chip uman

A omorât un câine cu târnăcopul, apoi s-a lăudat cu fapta sa pe internet

325
A omorât un câine cu târnăcopul,  apoi s-a lăudat cu fapta sa pe internet - aomorat-1486747368.jpg

Articole de la același autor

Gest barbar al unui tânăr constănțean, desprins din Evul Mediu. Alexandru Memet, din Năvodari, a postat pe site-urile de socializare o filmare care cu greu poate fi urmărită. În imagini, se poate observa cum individul omoară cu sânge rece un câine, pe care, înainte de a-l chinui, l-a legat. 


Memet înfige un târnăcop în stomacul patrupedului de mai multe ori. După ce a ucis fără milă câinele, tânărul, care cu greu poate fi numit om, a început să se laude cu fapta sa, postând filmulețul pe internet. Nu a trecut mult timp însă până când filmulețul a fost distribuit de sute de ori, ajungând să fie privit chiar de polițiști. Oamenii dezaprobă gestul inuman al individului în mii de comentarii lăsate în urma vizionării filmării. 


La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, s-au primit numeroase sesizări cu privire la acest caz, atât de la persoane fizice, cât și juridice. În cauză, conducerea IPJ Constanța a dispus verificări, urmând a fi luate măsurile legale. 


v v v


Alexandru Memet a postat în ultimul timp mesaje care denotă un comportament deviant, precum: "Vreau să-mi schimb viața, să merg în iad", "Lăsați și mie numărul de la spitalul de nebuni" sau "Vreau să mor". 


Înainte de a omorî cu sânge rece câinele, tânărul scria: "M-ați înjurat, scuipat și umilit. Nu-i problemă, dar feriți-vă de ziua în care mă voi ridica. Nimic nu va scăpa neplătit. Toate și toți la timpul lor". 


De asemenea, Alexandru Memet ar fi avut antecedente penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Eveniment : Rețineri după valul  de furturi din Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.4138 secunde