ÎNFIORĂTOR! A MURIT DUPĂ O OPERAȚIE DE MICȘORARE A STOMACULUI! VIITORUL SOȚ ESTE DISTRUS

669
ÎNFIORĂTOR! A MURIT DUPĂ O OPERAȚIE DE MICȘORARE A STOMACULUI! VIITORUL SOȚ ESTE DISTRUS - crinavoina288225200-1471428520.jpg
Crina Voina se pregătea pentru nuntă. Va avea parte, însă, de înmormântare. Sibianca de 44 de ani a murit după o banală operație de micșorare a stomacului, pe care a plătit nu mai puțin de 3.500 de euro.


Operația a fost efectuată în 26 iulie, la o clinică privată din Arad. Rudele susțin că au fost tot timpul asigurate că operația nu prezintă niciun fel de riscuri. "Verișoara mea a vorbit tot timpul cu medicul de acolo pe internet. I-a spus mereu că operația este foarte sigură și că va fi un succes", susține Codruța Oprean.


După două zile de la operație, femeia a fost externată. A plecat înapoi spre Sibiu, dar pe drum i s-a făcut rău. Și-a sunat medicul, iar familia susține că acesta i-ar fi spus că e normal să aibă dureri, în urma intervenției chirurgicale. A ajuns acasă și a stat două zile la pat, dar starea sa s-a înrăutățit din ce în ce mai mult. După două zile de la externare, familia a chemat ambulanța. Crina Voina a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Sibiu. "Pacienta a ajuns la finalul lunii trecute, transferată de la Arad, cu o stare de peritonită secundară unei rezecții gastrice efectate în acel spital. Din păcate, pe fondul durerii, pe fondul sindromului febril, s-a impus o internare de urgență pe secția chirurgicală", spune dr. Constantin Roșca, șeful UPU Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.


Sibianca muncea de 3 ani în Germania și a venit în țară ca să se căsătorească aici. Cu ea a venit și cel alături de care își dorea să își petreacă restul vieții, scrie 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.156 secunde