A murit după ce a intrat cu mașina în copac

230

Articole de la același autor

Nu a ținut cont că nu are permis de conducere și s-a urcat la volan. Este isprava unui bărbat de 44 de ani, din Ostrov, care a murit, sâmbătă noaptea, puțin înainte de miezul nopții, într-un teribil accident rutier. 


Potrivit anchetatorilor, bărbatul se deplasa pe Drumul Național 39, dinspre Ostrov către bac. La un moment dat, din cauza vitezei și a lipsei de experiență, a pierdut controlul volanului și s-a proptit într-un pom. În urma impactului, conducătorul auto a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite. 


Un alt conducător auto a sunat la 112 și a anunțat tragedia. Cele două victime, un adolescent de 17 ani și o femeie de 40 de ani, din Medgidia, au suferit răni grave. La fața locului s-au deplasat în scurt timp agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța, dar și cadrele medicale. Victimele au fost transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că șoferul nu avea permis de conducere. 


Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Autopsia va scoate la iveală și dacă bărbatul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 August 2015
Stire din Eveniment : A pierdut lupta pentru viață
Pagina a fost generata in 1.277 secunde