A luat-o din țară în țară, ilegal, să ajungă în Legiunea Străină

238
1
A luat-o din țară în țară, ilegal, să ajungă în Legiunea Străină - emigrantucraineangarda-1370273640.jpg

Articole de la același autor

Vrea neapărat să ajungă în Legiunea Străină. Aceasta a fost explicația pe care le-a dat-o polițiștilor de frontieră, în week-end, un cetățean ucrainean surprins în timp ce încerca să treacă granița, ilegal, în Bulgaria. Ulterior s-a dovedit că și în țara noastră ajunsese la fel. 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 23,20, polițiștii de la Grupul Nave Mangalia au obser-vat prin sistemul Optronic de supraveghere o persoană care se deplasa, la aproximativ 800 de metri de frontiera cu Bulgaria, printr-un lan de floarea soarelui. Imediat a fost constituită o echipă de intervenție care l-a reținut pe individ la aproximativ 150 de metri de linia de frontieră. 

S-a stabilit că suspectul era un cetățean ucrainean, de 36 de ani; inițial acesta nu a vrut să coopereze cu polițiștii, iar asupra lui nu au fost găsite nici acte de identitate. Ulterior, prin cercetări s-a stabilit că bărbatul a trecut ilegal granița în țara noastră, din Ucraina, traversând înot Brațul Chilia al Dunării. În cele din urmă a recunoscut faptele, ba chiar a spus că este determinat să ajungă în Franța, să se înroleze în Legiunea Străină. În călătoria sa a mai declarat că s-a folosit de o busolă și de o hartă a Europei.

Pe numele emigrantului a fost întocmit un dosar penal în care este acuzat atât de intrare, cât și de tentativă de ieșire ilegală din țară. 


Comentează știrea

hmm
4 iunie 2013
wow

Impresionant. Omul asta ar trebui ajutat nu condamnat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4123 secunde