A intrat cu BMW-ul în curtea unei fabrici și a spulberat șase oameni. O femeie a fost ucisă

337
1
A intrat cu BMW-ul în curtea unei fabrici și a spulberat șase oameni. O femeie a fost ucisă - accidentleonibmw66205000-1490862452.jpg

Articole recomandate

Un teribil accident s-a produs în această dimineața în curtea fabricii de cablaje auto Leoni de la Bascov. Un șofer de 22 ani a făcut mai multe manevre periculoase cu BMW-ul pe care îl deținea și a intrat într-un grup de angajați care erau în pauza de masă, informează jurnaluldearges.ro


O femeie a fost ucisă pe loc, iar alte cinci persoane au fost grav rănite. Răniții au fost duși de urgență la Spitalul Județean Argeș, iar șoferul, care nu a pățit nimic, va fi dus la audieri.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, inclusiv o autospecială de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că șoferul implicat, care circula pe o stradă secundară, a pierdut controlul volanului și a pătruns în curtea fabricii de componente auto, lovind un grup de muncitori aflați în pauză.



Comentează știrea

ady
30 martie 2017
tigan cu BMW cu numere de Bulgaria

Um țigan

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1168 secunde