A furat o mașină și a provocat un accident

174
1
Un individ a fost reținut de oamenii legii după ce a provocat un accident. Anchetatorii au stabilit că Răzvan Apostol Rădulescu a furat un autoturism din incinta unei societăți și a plecat la plimbare.

"A circulat cu acest autoturism pe DC dinspre Constanța spre Năvo-dari, fără a poseda permis de conducere și având o îmbibație alcoolică peste limita legală și, în zona clubului Le Gaga, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Bărbatul a fost prins și escortat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru recoltarea de probe biologice. Oamenii legii au stabilit că acesta are 1,80 g/l alcool pur în sânge. Polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și ulterior prezentat magistraților Judecătoriei Constanța.

Comentează știrea

ben
1 august 2015
Oportunitate ce nu treb...

CAUTAM COLABORATORI!!! ESTE vorba despre un proiect internațional de excepție, (visul realizabil al unui roman), la care te invităm ca partener! NU este schemă piramidală, Ponzi, video-chat sau alte prostii. Te vei convinge solicitând informații la adresa de e-mail: [email protected] și sigur nu vei fi dezamăgit. Vei fi plătit după cât muncești, prin contract de comision, legal. Se începe cu training gratuit fiind necesare: acces la un computer conectat la Internet, minimă experiență de utilizare a lui, răbdare, perseverență și seriozitate maximă. Reține: încredere → accept → colaborare → succes neîncredere → refuz → izolare → eșec Rezultate fără acțiune nu există.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Eveniment : Turistă lovită de mașină
Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe bandă rulantă
Pagina a fost generata in 2.83 secunde