A fost sau nu viol? Fată de 19 ani, în lacrimi la poliție. Judecătorii au altă părere

1192
1
A fost sau nu viol? Fată de 19 ani, în lacrimi la poliție. Judecătorii au altă părere - viol-1472142754.jpg
Doi bărbați care ar fi violat o fată, în vârstă de 19 ani, au fost lăsați în libertate. Judecătoria Constanța a luat, ieri, decizia de a nu încuviința arestul preventiv pentru următoarele 30 de zile, iar procurorii au făcut recurs, care se va judeca în maxim două zile. 


Este vorba despre o tânără din Constanța, stabilită în Anglia, care a venit pe litoral pentru a-și petrece vacanța. În data de 18 august, a mers în Vama Veche, acolo unde i-a cunoscut pe cei doi indivizi, Asan B., în vârstă de 40 de ani și Sali A., în vârstă de 25 ani, consumând împreună băuturi alcoolice. După ce au petrecut, cei doi bărbați i-au propus fetei să o conducă acasă, însă planurile s-au schimbat pe drum. 


Fata acuză că cei doi au dus-o în localitatea Ovidiu, unde locuiau cei doi, și au forțat-o să întrețină relații sexuale. După ce și-ar fi satisfăcut poftele, indivizii au dus-o pe victimă la Constanța, unde au abandonat-o în gară. Fata s-a decis să reclame fapta la Poliție, iar oamenii legii au reușit să-i identifice pe presupușii violatori, care sunt recidiviști. 
Asan B. și Sali A. au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și au fost duși, ieri, la instanță, cu propunerea de arestare preventivă.


Judecătorii au considerat însă că nu există suficiente probe care să dovedească fapta de care sunt acuzați cei doi bărbați.


Comentează știrea

Nicu
26 august 2016
Bei,o iei

E ca la accidentele auto. Fata a consumat alcool,deci chiar daca a fost regulata fortat e de vina si salut ! Daca o femeie are o alcoolemie corespunzatoare la mai mult decat cam la o bere,poate fi fu..ta,considerandu-se ca de fapt ea vrea p.la si de aia a baut!

Pagina a fost generata in 1.1481 secunde