A dispărut de acasă. L-ați văzut?

186
A dispărut de acasă. L-ați văzut? - untitled1copy-1363115569.jpg
Polițiștii din Medgidia au fost sesizați, luni, că un copil de 14 ani a dispărut de acasă. De dimineață, Ionuț Bojoagă a plecat de acasă spunând că merge la școală. În jurul prânzului, când s-a întors la domiciliu, mama băiatului a constatat că lucrurile acestuia erau în cameră: uniforma școlară, cărțile și telefonul mobil al acestuia și vorbind cu colegii și profesorii, a aflat că nici la școală nu a fost. 

Mai mult, polițiștii au luat legătura și cu tatăl minorului, stabilit în municipiul Tulcea, care a dat asigurări că băiatul nu a ajuns la el. 

Semnalmentele minorului sunt: înălțime 1.70 m, păr șaten tuns scurt, constituție astenică, ochi căprui, față ovală cu pistrui. 

Mama spune că, cel mai probabil, la data dispariției, copilul a fost îmbrăcat cu pantaloni blue-jeans de culoare neagră, adidași de culoare negru cu verde, necunoscându-se alte obiecte de îmbrăcăminte.

Cei care pot furniza informații sunt rugați să contacteze Poliția Medgidia sau să sune la Dispeceratul Poliției Constanța, telefon 0241.611.364, interior 200005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Martie 2013
Stire din Eveniment : A plecat de acasă. Ați văzut-o?
Pagina a fost generata in 0.3936 secunde