A dat lovituri în Germania, dar a fost prins de jandarmi, la Constanța

203
A dat lovituri în Germania, dar a fost prins de jandarmi, la Constanța - untanardin-1505924288.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în misiune de patrulare în zona obiectivelor din competență, a observat, marți, în jurul orei 23.30, pe bulevardul Ferdinand din municipiului Constanța, un tânăr care a devenit agitat și a încercat să fugă la vederea oamenilor legii. 


Jandarmii l-au ajuns din urmă și au procedat la legitimarea și stabilirea identității acestuia. În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit faptul că numitul Mihai Dobrogeanu, în vârstă de 19 ani, din Constanța, figura ca urmărit internațional în vederea arestării și extrădării, pentru mai multe furturi săvârșite în Germania. 


Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea luării măsurilor legale. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus, pe bază de ordonanță, măsura reținerii pe o perioadă de 12 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată pentru realizarea procedurii de punere în executare a mandatului european. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4888 secunde