50 de hectare, incendiate, după ce o țigară aprinsă a fost aruncată la întâmplare

223
1
50 de hectare, incendiate, după ce o țigară aprinsă a fost aruncată la întâmplare - incendiubaia159770800-1501948259.jpg

Articole recomandate

O suprafață de 50 de hectare de miriște a fost incendiată sâmbătă după-amiază în apropiere de localitatea tulceană Baia, după ce o persoană ar fi aruncat la întâmplare o țigară nestinsă, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta.


"Intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu. Pentru stingerea incendiului, pompierii, sprijiniți de Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei comunei Baia, au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și cinci subofițeri.

În urmă cu două zile, o suprafață de 30 de hectare de miriște din apropierea localității Smârdan a fost incendiată de o persoană necunoscută, potrivit ISU Delta, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Mine
6 august 2017
Incendierea 50 ha

" ....după ce o persoană ar fi aruncat la întâmplare o țigară nestinsă..." Halal concluzie , de tot hazul . Cum poate ISU sa faca o astfel de afirmatie ! Asa fac si la incendii , devastatoare , dupa care afirma , frecvent : a luat foc de la o improvizatie a instalatiei electrice !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1418 secunde