4 candidați pe loc la Constanța, pentru posturile de polițiști din sursă externă

686
1
4 candidați pe loc la Constanța, pentru posturile de polițiști din sursă externă - 4candidatipe-1476020262.jpg
Înscrierile pentru posturile scoase la concursul de angajare în Poliția Română s-au încheiat. 14.503 de persoane și-au depus dosarele pentru încadrare directă de agenți în struc-turile de ordine publică, poliție rutieră, poliție transporturi și conductori câini, pentru cele 2.303 de posturi scoase la concurs. De asemenea, 50 de ofițeri și 95 agenți care au avut calitatea de polițiști s-au înscris pentru a fi reîncadrați, 94 de locuri fiind disponibile celor care au studii corespunzătoare cerințelor postului și îndeplinesc condițiile legale.

La Constanța, s-au înscris 333 de persoane pentru cele 75 de posturi de agenți, din sursă externă, scoase la concurs. În ceea ce privește cele 4 posturi de reîncadrare, 5 candidați s-au înscris pentru posturile de agent și ofițer. Defalcat, pentru posturile de agent de ordine publică în mediul rural, s-au înscris 84 de persoane, iar în mediul urban, 132 de candidați. 66 de persoane vor candida pentru posturile scoase la concurs la Poliția Rutieră și 40 de candidați vor să ajungă polițiști la Transporturi.

Concursul va fi organizat în data de 19 noiembrie. 

Comentează știrea

costica
10 octombrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Noi suntem foarte ambițioși!Oferim tuturor cel mai nou sistem de colaborare part-time la domiciliu! Castiguri garantate prin contract de comision! Activitatea este usoara si relaxanta! Oamenii au inceput deja sa castige bani! Cereti chiar acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde