300 de jandarmi "păzesc" litoralul, în minivacanța de 1 Mai

96
300 de jandarmi

Articole de la același autor

În perioada 1 - 5 mai, peste 300 de jandarmi vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, pe raza județului Constanța, cu scopul menținerii unui climat de siguranță pentru cei care vor alege litoralul Mării Negre drept destinație pentru a petrece mini-vacanța, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei.


Astfel, jandarmii constănțeni vor fi prezenți, în misiune, în stațiunile Năvodari, Mamaia, Eforie, Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, Limanu, 2 Mai și Vama Veche.


"Pentru prevenirea faptelor antisociale în zonele turistice, forțele de ordine publică vor desfășura numeroase acțiuni punctuale, fiind vizate în special zonele aglomerate, bazarurile, târgurile, discotecile și parcările slab iluminate. În fiecare stațiune și zonă turistică de pe litoral echipajele Jandarmeriei vor fi în măsură să acționeze în cel mai scurt timp, pentru aplanarea unor conflicte și restabilirea ordinii publice în situația în care aceasta va fi grav tulburată, la sesizare sau la solicitare, prin numărul unic de urgență 112", au precizat reprezentanții Jandarmeriei.


Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul minivacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria  recomandă cetățenilor să nu lase bunuri de valoare, la vedere, în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați, să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3584 secunde