24 de imigranți afgani, descoperiți într-o "închisoare pe roți"; șoferul era român

219
24 de imigranți afgani, descoperiți într-o

Articole recomandate

Douăzeci și patru de tineri imigranți afgani au fost descoperiți în interiorul unei camionete descrise ca fiind o "închisoare pe roți", a anunțat marți poliția austriacă, mobilizată împotriva traficanților de ființe umane pe fondul crizei imigranților, relatează AFP.


Șoferul român, care a fugit în momentul în care vehiculul a fost controlat de poliție la Viena, a fost arestat, scrie Agerpres.

"Vehiculul transporta 24 de minori afgani, majoritatea cu vârste de aproximativ 16 sau 17 de ani. Ei erau îngrămădiți în acest vehicul periculos ca niște obiecte, într-un spațiu mic", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

"Ferestrele și ușile laterale erau închise, un grilaj era amplasat pe partea interioară a geamurilor care erau vopsite în negru. Ușile exterioare erau închise cu un lacăt. Era ca o închisoare pe roți", a adăugat el.

Starea de sănătate a imigranților era bună și nu a fost nevoie de control medical.

Poliția austriacă și-a intensificat controalele rutiere pentru dezmembrarea rețelelor de călăuze după descoperirea săptămâna trecută a 71 de cadavre în descompunere ale unor imigranți într-un camion abandonat pe banda de urgență a unei autostrăzi, nu departe de granița cu Ungaria. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Actual : Criza imigranților. Decizia Serbiei
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Actual : Camionul morții. Alte două arestări
Pagina a fost generata in 0.6311 secunde