Vreți o vacanță la preț redus?

528
1
Vreți o vacanță la preț redus? - vretiovacanta-1457545112.jpg

Articole de la același autor

r Vizitați Târgul de Turism VACANȚA Constanța 2016!

r Constănțenii sunt invitați la concertul "Vestitorii primăverii" și tombola târgului

V-ați hotărât unde plecați de Paște? V-ați programat vacanța de vară?

Stimați cititori, venim în sprijinul dumneavoastră, invitându-vă la Târgul de Turism "VACANȚA Constanța 2016", deschis în perioada 11 - 13 martie 2016, la Maritimo Shopping Center Constanța.

Ajuns la a opta ediție, evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).

"Expozanții sunt 24 de firme, din care: 9 mari agenții de turism românești și una străină, 7 unități de cazare, 3 companii de transport aerian, 4 asociații de promovare a turismului", a precizat Dănuț Jugănaru, directorul general al CCINA, în cadrul conferinței de presă dedicată evenimentului.

Vizitatorii vor putea profita de ofertele speciale de tip first booking și early booking. Iată, una dintre cunoscutele agenții de turism vine cu oferte pentru Paște și 1 Mai, cu rezervări early booking pentru sejururi în vara 2016, în Antalya, Creta, Rodos, Corfu, Mallorca, Coasta de Azur, Sicilia, Cipru, Croația și alte multe destinații de vis.

Gama serviciilor oferite de expozanți este foarte bogată: sejururi, rezervări hoteliere, tururi de vizitare, o paletă largă de excursii (de stimulare, personalizate, de week-end, city break-uri), croaziere, vacanțe de tratament și de SPA și multe, multe altele.

Târgul poate fi vizitat zilnic, între orele 10 și 22. Deschiderea oficială va avea loc pe data de 11 martie, la ora 12. Vizitatorii vor putea participa la tombola a cărei extragere va avea loc pe data de 13 martie, la ora 20.

Prezent la conferința de presă, Aurelian Marin, președintele ANAT, a declarat că târgul de turism de la Constanța este mai greu de organizat decât alte târguri din țară, dat fiind faptul că un mare număr de constănțeni nu pleacă în vacanță, vara. Referindu-se la tendințele din industria turismului, Marin a arătat că vânzările sunt în creștere pe toate destinațiile, dar se remarcă o preferință mai accentuată a românilor pentru Turcia, Grecia și Bulgaria. Reducerile oferite în perioada vânzărilor timpurii se situează între 25% și 45%.

Marius Rusescu, director de marketing, în cadrul Maritimo Shopping Center Constanța (gazda târgului) a anunțat că în seara de 11 martie, începând cu ora 18, complexul comercial va găzdui concertul "Vestitorii primăverii", la care sunt invitați toți constănțenii.

Comentează știrea

bai marine
10 martie 2016
bai MarinAurelian te-ai ingrasat de ai fata ca si k-rul lu soacra-mea

Bai oameni scoateti escrocul de Marin Aurelian din poza ca stricati imaginea turismului romanesc!Auras mama ce te faci ca pica cea care te-a ridicat pici si tu sau chiar si tu ai fost unul dintre cei care au sapat-o pe Curvina Martin?Vedem noi daca pici si tu daca nu ai grija...ca nu se stie ce-ti rezerva viata!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4854 secunde