Veste bună pentru pescarii din portul Constanța

594
1
Veste bună  pentru pescarii din portul Constanța - vestebuna-1498668147.jpg

Articole de la același autor

Printr-un comunicat de presă, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța aduce la cunoștința publicului faptul că: 


"Decizia restricționării temporare a accesului pe o porțiune a digului de larg din portul Constanța a venit ca o măsură de siguranță după ce, în urma unor inspecții, a reieșit faptul că în zonă aveau loc activității improprii destinației acestuia. Digul de larg este o construcție hidrotehnică ce are ca scop protejarea bazinului portuar și sporirea siguranței navelor, neavând statut de drum public deschis circulației autovehiculelor. În prezent, se iau măsuri pentru ca, în curând, să se permită accesul pe dig fără autovehicule, doar pe jos sau cu bicicleta."


Restricționarea accesului pe digul de larg i-a supărat rău pe pescarii amatori. Dintotdeauna, digul a fost locul lor favorit pentru pescuitul guvizilor, hanușilor și stavrizilor. Controalele au arătat că, pe lângă pescari, pe dig s-au aciuat amatori de grătare, de plajă și de curse auto. 


Comentează știrea

pescar
29 iunie 2017
daca pot

Prostie tipic romaneasca.Daca cineva poate sa puna o bariera undeva ,pai sa stim sigur ca o va face.Pai daca tot poate de ce nu ar faceo?Poate fura careva vreun pietroi de pe dig.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0016 secunde