Va fi anunțată lista companiilor calificate pentru privatizarea CFR Marfă

75
Va fi anunțată lista companiilor calificate pentru privatizarea CFR Marfă - cfrmarf-1368622621.jpg
Comisia de privatizare constituită la nivelul Ministerului Transporturilor va anunța astăzi, la ora 16.00, lista companiilor calificate în etapa următoare a procesului de privatizare a CFR Marfă. Termenul final pentru deschiderea ofertelor și desemnarea ofertantului câștigător este 20 iunie 2013, conform angajamentelor stabilite cu Fondul Monetar Internațional.

Documentațiile de participare pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfă au fost depuse de către compania americană OmniTRAX, Grup Feroviar Român (GFR) și de către Asocierea Transferoviar Grup (TFG) - Donau-Finanz GmbH & Co KG Austria.

Procedura de depunere a documentațiilor pentru etapa de precalificare în procesul de privatizare a CFR Marfă s-a încheiat miercuri, 8 mai 2013, la ora 16.00, Comisia de Privatizare procedând la deschiderea plicurilor cu Documentele de Participare joi, 9 mai 2013.

Privatizarea CFR Marfă se realizează printr-o procedură de vânzare de acțiuni prin metode combinate cu criterii de precalificare, constând în negociere pe bază de oferte preliminare și neangajante, urmată de licitație cu ofertă în plic pentru un pachet majoritar de 51% din capitalul social al companiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0637 secunde