Unde îți poți face ieftin ITP-ul, la mașină?

1724
1
Unde îți poți face ieftin ITP-ul, la mașină? - comatserviceinaugurare1-1357754166.jpg
Stația ITP și Service Auto "Comat Service" este una dintre cele mai moderne unități de profil din Dobrogea. Noua investiție a grupului de firme "Comat Constanța" a fost realizată în baza unui proiect cu finanțare europeană, valoarea investiției ridicându-se la 1.152.051,76 lei. 

De la intrarea în exploatare, la finele anului trecut și până în prezent, unitatea a reușit să atragă un număr mare de clienți. "Noi am venit cu cea mai bună ofertă de preț de pe piață, cu prețuri începând de la 69 lei. Dispunem de un personal înalt calificat și prestăm servicii rapide și de calitate pentru toată gama de autoturisme și autocamioane" - a declarat Gheorghe Ciurea, președintele grupului de firme "Comat". 

Stația ITP și Service Auto "Comat Service" este situată pe strada Interioară nr. 3, din Constanța.

Gheorghe Ciurea a precizat că investițiile din Parcul de industrie și servicii "Comat" nu se vor opri aici. În 2012 a fost depus proiectul, în vederea obținerii unei finanțări europene de 260.000 de euro, pentru construcția și amenajarea unei unități de producție, în a cărei hală vor fi executate operațiuni de prelucrare a oțelului beton, a tablei și profilelor metalice (debitări, fasonări, sablare etc.). 

Comentează știrea

dan
10 ianuarie 2013
wtf

un rahat de publicitate. nu va duceti, sunt altele mult mai ieftine!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Noul roadster BMW Z4 model 2013
Pagina a fost generata in 0.6924 secunde