Un bancher la cârma consiliului de administrație al porturilor maritime

1347
4
Un bancher la cârma consiliului de administrație al porturilor maritime - badaliceanurazvan-1350933270.jpg
Structura noii conduceri a Companiei Naționale Administrația Porturilor  Maritime Constanța începe să se cristalizeze. Ieri, consiliul de administrație constituit în baza Ordonanței de Urgență nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice s-a reunit în noua formulă și și-a ales liderii. 
Componență sa este următoarea: Răzvan Bădălicescu - președinte, Nicolae Valeriu Ionescu - vicepreședinte, Flavia Cristina Teodosiu, Lucian Băluț, Viorel Panait, Marcela Mariana Frigioiu și Adrian Cighi - membri.
Primii cinci reprezintă Ministerul Transporturilor, respectiv statul român, în consiliul de administrație, iar ceilalți doi, Consiliul Local Municipal Constanța, respectiv Fondul Proprietatea.
În aceeași ședință, a fost constituit comitetul de nominalizare și remunerare. Rolul său este de a aplica cât mai rapid procedurile legale privind selectarea persoanei ce va ocupa funcția de director general.
Noul consiliu de administrație s-a angajat "să pună, la dispoziția CNAPMC și a portului Constanța, întreaga experiență acumulată în cariera profesională de până în prezent, astfel încât portul Constanța să își crească nivelul de competitivitate pe plan internațional, prin servicii de calitate, oferite tuturor clienților, printr-o infrastructură completă și modernă, prin asigurarea tuturor condițiilor de mediu, securitate și siguranță în port - se arată în comunicatul dat publicității. 
Prin deciziile noastre vom încuraja și atrage traficul de mărfuri, pentru ca portul Constanța să își poată reconfirma rolul de important centru de tranzit, cea mai scurtă alternativă de transport din Europa spre Asia și celelalte continente, întărindu-și poziția de centru regional de distribuție pentru zona deservită."
Răzvan Bădălicescu a fost vicepreședinte pe corporate banking al Citibank , iar în februarie 2012 a preluat funcția de director financiar al RCS&RDS.


Comentează știrea

X
23 octombrie 2012
CA port cât

Nu mai stergeti.comentariul a fost la subiect,nu a avut limbaj vulgare si nu a fost cu atac la persoana.daca autorul are fiul salariat nu înseamnă ca trebuie sa controleze comentariile.

VACA DE MULS PSD
23 octombrie 2012
NEHALITII

NU NE MAI FACEM BINE ! TOTUL ESTE POLITIC ! TOTI POLITICIENII FURA LA GREU SI DISTRUG ! O SA PLATITI PENTRU ASTA ! CE TREABA ARE UN BANCHER ,UN PROFESORAS SAMD CU MANAGEMENTUL PORTUAR ? S-A DAT O CARUTA DE BANI LA O FIRMA BUTONOASA CARE "SA ALEAGA"CA.... MAI RAMAS DIN PORT !!!! CU CE PROIECTE VIABILE AU VENIT ? RUSINE,RUSINE,RUSINE SA VA FIE !!!!!!!!!!!! HUO !!!!

XXXIII
23 octombrie 2012
CA APC

Daca se face o comparație cu profesiile membrilor CA dintr-o Administrație de port din occident cu cea a APC se va vedea diferența.Acolo sunt specialiști in management portuar,reprezentanți ai comunității locale,ai sindicatului.Aici sunt persoane care nu au nimic comun cu portul cu excepția dl.Panait Viorel care e in conflict de interese clar.firma de hunting e buna pentru vânat muste.Nici. La nivelul CA din 1994 nu e .De curiozitate sa se facă cunoscut acel CA.Erau cel putin5 persoane specialiști de marca printre care si profesorul dr in amenajare Portuare Ciortan Romeo,Proiectantul portului modern Constanța.Treziti-va pana nu e prea târziu,sa nu ajungă si portul ca NAVROM.

specialistul
24 octombrie 2012
cata bataie de joc

nici unul dintre anonimii alesi n-are nici o treaba cu portul. mazare si gasca lui sa se duca .....in Brazilia

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Economie : Portul Constanța - performerul Mării Negre
Pagina a fost generata in 0.5572 secunde