TINIMTEX deschide sezonul târgurilor de toamnă-iarnă

676
TINIMTEX deschide sezonul târgurilor de toamnă-iarnă - tinimtexdanutjuganaru-1505753019.jpg

Articole de la același autor

• Calendarul evenimentelor organizate de CCINA


În această săptămână, începe sezonul evenimentelor expoziționale de toamnă și iarnă, organizate de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Astfel, în perioada 20 - 24 septembrie 2017, la Pavilionul Expozițional și Centrul de Afaceri Eurolitoral, din Mamaia, va avea loc cea de a 71-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX. În cadrul lui vor fi prezentate colecțiile producătorilor români, pentru toamna - iarna 2017. 


Dintre cele 220 de firme participante, 71% sunt producători, iar 29% sunt comercianți, a declarat Dănuț Jugănaru, directorul general al CCINA. Expozanții reprezintă mai toate județele țării. Cei mai mulți sunt din București (29%), fiind urmați de firmele din Constanța (12%), Iași și Brașov (câte 7%), Neamț și Arad (câte 5%) și așa mai departe.

Târgul este structurat astfel: la parterul Pavilionului Expozițional vor fi expuse confecții pentru tineret și adulți; la etajul Pavilionului Expozițional - tricotaje, lenjerii, lenjerii de pat, home & deco; la Centrul de Afaceri Eurolitoral - marochinărie, încălțăminte și confecții din piele și blană.

Prezența unui număr atât de mare de firme arată că participarea la acest târg prezintă avantaje pentru participanți, a declarat Jugănaru. Ei au ocazia să testeze reacția cumpărătorilor față de colecțiile prezentate și să încheie contracte cu detailiștii.

Programul de vizitare este următorul: în perioada 22-23 septembrie, între orele 10 și 19; duminică, 24 septembrie, de la 10 la 16.

✶ ✶ ✶

Tot în această săptămână, complexul comercial VIVO! Constanța găzduiește cea de a doua ediție a Târgului Imobiliar. Evenimentul va avea loc în intervalul 22 - 24 septembrie 2017. Printre cei zece expozanți se numără: reprezentanți ai șase ansambluri rezidențiale (Onix Residence, Private Residence, Art Solide Residence - Marina Evo Residence, Nautica Residence - Campus I + II, Nautica Residence - Mamaia Nord); Agenția Acord Imobiliar; platforma electronică Imobiliarix, auditorul energetic Termogaz Service și Banca Transilvania.

Vizitatorii vor avea la dispoziție oferte de mii de locuințe și soluții de creditare.

✶ ✶ ✶

Iată și calendarul următoarelor evenimente expoziționale:

- Târgul de mobilă și decorațiuni interioare Mobila Expo Constanța, în intervalul 19 - 22 octombrie, la Pavilionul Expozițional Mamaia;

- Târgul Exponatura, de produse bio, wellness și SPA, în perioada 20 - 22 octombrie, la complexul comercial VIVO! Constanța;

- o nouă ediție a Târgului TINIMTEX, dedicată blănurilor, pielăriei, încălțămintei și marochinăriei, în perioada 25 - 29 octombrie, la Pavilionul Expozițional Mamaia;

- cea de a XVI-a ediție a Târgului pentru nunți, organizat în colaborare cu "Ghidul Miresei", în intervalul 17 - 19 noiembrie, la Pavilionul Expozițional Mamaia;

- Târgul TINIMTEX - Cadouri de iarnă, în perioada 22 - 26 noiembrie, la Pavilionul Expozițional Mamaia;

- Târgul cadourilor de Crăciun "Christmas Shopping Event", în intervalul 1 - 24 decembrie, la complexul comercial VIVO! Constanța și la City Mall Constanța.

✶ ✶ ✶

Evenimentul Topul județean al firmelor 2016 a fost programat pentru data de 2 noiembrie, a anunțat Dănuț Jugănaru, precizând că această ediție vine cu surprize. O serie de companii tradiționale, care au fost prezente ani la rând printre preminați, nu se mai regăsesc în topuri, fiind detronate de firmele ce au venit din urmă.

✶ ✶ ✶

Pe data de 29 septembrie, începând cu ora 10 și până la 16,30, la sediul CCINA va avea loc seminarul "Principalele modificări aduse legislației fiscale și legislației muncii, în anul 2017". Tematica sa este extrem de interesantă. Se va discuta despre:

- mecanismul plății defalcate a TVA;

- modificările legislative privind impozitul pe profit, impozitul pe venit, impozitul pe venitul microîntreprinderilor, impozitul specific, TVA și contribuțiile sociale;

- modificările aduse legislației muncii.

Seminarul va fi condus de consultantul fiscal Adrian Bența.

✶ ✶ ✶

Vă mai informăm că, în următoarea perioadă, CCINA organizează o serie de cursuri de mare interes pentru agenții economici, pentru care se eliberează certificate recunoscute la nivel național:

- inspector/referent resurse umane (84 de ore);

- inspector în domeniul securității și sănătății în muncă (80 de ore);

- curs de specializare în domeniul gestionării deșeurilor (3 zile);

- formator (40 de ore);

- manager de proiect (40 de ore);

- expert achiziții publice (40 de ore);

- arhivar (120 de ore);

- cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor (136 de ore).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde