TINIMTEX a revenit în Mamaia! PESTE 200 DE EXPOZANȚI! Care sunt noutățile acestei ediții

1640
TINIMTEX a revenit în Mamaia! PESTE 200 DE EXPOZANȚI! Care sunt noutățile acestei ediții - danutjuganarudanasavuica-1368543973.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre cele mai așteptate târguri de îmbrăcăminte și încălțăminte, Tinimtex, a ajuns iar în Mamaia! Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează, în perioada 15 - 19 mai 2013, cea de-a 57-a ediție. Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral din stațiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 de metri pătrați. Potrivit directorului CCINA Constanța, Ion Dănuț Jugănaru, la Tinimtex sunt prezente 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din România și din Europa, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment. Important este faptul că 75% dintre participanți sunt producători, așadar prețurile pro-puse cumpărătorilor nu conțin și adaosurile practicate de comercianți. Mai mult directorul CCINA Constanța a precizat că una din opt firme expozante este nouă, așadar avem parte de o ofertă "împrospătată".

Prezentare de modă

Ca element de noutate, cu scopul de a încuraja segmentul de contractări a fost reluată, în cadrul Tinimtex, organizarea prezentărilor de modă ale colecțiilor aparținând producătorilor români, care vor sublinia, cu prilejul acestei ediții, principalele tendințe vestimentare ale verii. Prezentările de modă, de care se ocupă Dana Săvuică, vor avea loc în cadrul unui eveniment organizat în Sala Ovidiu a Hotelului Malibu, astăzi, 15 mai, începând cu ora 20.00. Potrivit acesteia, până ieri dimineață își arătaseră interesul pentru a participa la prezentare cu articole vestimentare peste 15 producători, însă cu siguranță numărul va fi unul mai mare. Dana Săvuică este cea care a ales câte cinci ți-nute de la fiecare expozant interesant, care vor fi prezentate de manechine profesioniste.

De această dată, la eveniment vor participa îndeosebi comercianți și oficialități locale, însă pentru ediția următoare se urmărește realizarea unei prezentări la care să poată participa un public mai larg.

"Prin această inițiativă, Tinimtex își consolidează reputația construită de-a lungul edițiilor anterioare, aceea de platformă de prezentare a celor mai interesante noutăți în domeniul dedicat modei și a tot ce reprezintă industria ușoară românească, îmbogățind, astfel, gama de produse oferite către piața de desfacere", au explicat repre-zentanții CCINA.

v v v

În cadrul acestei ediții a Tinimtex constănțenii vor putea admira cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul estival, la prețuri atractive, așa după cum au promis expozanții.

Târgul este structurat astfel: Pavilion Expozițional parter - îmbrăcăminte adulți, Pavilion Expozițional etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home & deco, accesorii, Centrul de Afaceri EuroLitoral - încălțăminte, genți și accesorii, îmbrăcăminte din piele și blană.

Programul de vizitare este, până pe 18 mai, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică, 19 mai, între orele 10.00 - 16.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Mai 2013
Stire din Economie : Aglomerație mare la Tinimtex!
Marţi, 14 Mai 2013
Stire din Economie : Tinimtex revine la Mamaia!
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Economie : Un nou seminar la CCINA Constanța
Pagina a fost generata in 0.4857 secunde