Târgul ExpoAgroUtil își deschide porțile în Mamaia

849
3
Târgul ExpoAgroUtil își deschide porțile în Mamaia - expoagroutilutilajeagricole36-1369750550.jpg
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Camera Agricolă Județeană Constanța organizează, în perioada 29 mai - 1 iunie 2013, în parcarea hotelului Perla din Mamaia, ExpoAgroUtil - târg național cu participare internațională din domeniul agriculturii, ajuns la ediția XXI.

Acesta are următoarele secțiuni: tractoare, combine și echipamente agricole; substanțe pentru fertilizare și protecția plantelor; produse agricole și alimentare; utilaje și instalații pentru industria alimentară; salon de produse agroalimentare ecologice și tradiționale; salon de vinuri; salon de apicultură; salon de floricultură; salon de finanțări și asigurări, preponderent agricole.

La ediția anterioară, suprafața utilă (standuri) a expoziției a fost de 5.000 mp. Numărul de firme expozante a fost de aproximativ 50.

Circa 80% dintre participanți vin în fiecare an la acest târg, unii având chiar peste 10 - 15 participări succesive. 

La fiecare ediție expun și firme din străinătate, în special din Italia, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

Iată care este programul de vizitare: 29 - 31 mai: 10.00 - 18.00, 1 iunie: 10.00 - 13.00.

Comentează știrea

Miruna
29 mai 2013
Și, cum aici sunt 20.000 de angajați, mă gândesc că am reușit să facem, pe românește, din rahat bici și să și plesnim. Fără bani mulți, fără niciun sprijin, fără o politică guvernamentală care să ne ajute am reușit să arătăm că se poate face ceva în Român

Și, cum aici sunt 20.000 de angajați, mă gândesc că am reușit să facem, pe românește, din rahat bici și să și plesnim. Fără bani mulți, fără niciun sprijin, fără o politică guvernamentală care să ne ajute am reușit să arătăm că se poate face ceva în România.

Dorin
29 mai 2013
Dezinformare 90%

De ce ne dezinformați ???? Am fost azi, prima zi și nu există "salon de produse agroalimentare ecologice și tradiționale; salon de vinuri; salon de apicultură" . Niciun expozant nu știe, nu există birou de informare, reporterița de la TV Neptun dădea din umeri !

sIeamuMWVoK
12 octombrie 2014
lElUUYJDwcIACJraD

JY4yiz fvyecysdctbl, [url=http://nwjkhydkcfbd.com/]nwjkhydkcfbd[/url], [link=http://blzzwmjqckyo.com/]blzzwmjqckyo[/link], http://ixivqrigpgfg.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7506 secunde