Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte Tinimtex vine la mare

1738
1

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare constănțenii sunt așteptați, în Mamaia, la cea de-a 54-a ediție a Târgului național de îmbrăcăminte și încălțăminte Tinimtex, organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură. Cum se anunță o vară lungă și frumoasă, sperăm noi, este o ocazie numai bună pentru a ne completa garderoba specifică sezonului.

De această dată cumpărătorii, dar și simplii vizitatori sunt așteptați de comercianți la Pavilionul Expozițional, la Complex Doina și Complex Victoria.

Dacă în cadrul ultimelor două saloane vor expune cu preponderență producători și comercianți de marochinărie, încălțăminte și confecții din piele și blană, Pavilionul este îndeosebi locul confecțiilor. Expozanții vin atât cu noile colecții pentru vară, cât și cu lenjerii de pat și chiar decorațiuni interioare, bijuterii hand - made și cosmetice.

Târgul va putea fi vizitat între orele 10.00 - 20.00, în perioada 16 - 19 mai, iar în ultima zi, pe 20 mai, între orele 10.00 - 16.00. 

Comentează știrea

Crina
11 mai 2012
Da-l mai departe, pentru binele copiilor nostri.

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Social : Util Deco are stand la Tinimtex
Pagina a fost generata in 0.4133 secunde