Târgul "CONFINTEX" își deschide, mâine, porțile

574
Târgul

Articole de la același autor

Pe litoral, marea atracție comercială a sezonului de iarnă este, fără îndoială, noua ediție a Târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte "CONFINTEX". Găzduit de complexul Bingo Europa, din Mamaia, târgul este deschis în perioada 27 - 31 ianuarie 2016.


La conferința de presă dedicată evenimentului, Marius Costea, directorul general al SC Expo Confintex, a declarat că și-au anunțat participarea aproximativ 80 de firme din toată țara, cele mai multe fiind din București, Constanța, Sibiu, Târgu Mureș, Brașov. 


În standuri, pe o suprafață de 2.000 metri pătrați, cumpărătorii vor găsi o ofertă bogată de confecții textile pentru bărbați, femei și copii, confecții din piele și blană, marochinărie, încălțăminte și decorațiuni interioare.


Vizitatorii vor putea achiziționa produsele la prețuri reduse, aceasta fiind perioada soldărilor de la sfârșit de sezon.


Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte "CONFINTEX" are o bogată tradiție la malul mării, grație interesului manifestat de producătorii și comercianții din domeniu, dar mai cu seamă de publicul constănțean, foarte pretențios și exigent, afirmă Aureliențu Popescu, consilier în cadrul SC Expo Confintex. Constanța reprezintă polul modei din România și, între târgurile de profil organizate de Expo Confintex, asigură cele mai multe vânzări.


Organizatorii - SC Expo Confintex și Federația Patronală a Textilelor, Confecțiilor și Pielăriei - Fepaius - se așteaptă la o audiență ridicată din partea publicului. Constănțenii s-au bulucit la edițiile precedente ale târgului și, mai ales, au făcut numeroase cumpărături. De aceea și producătorii români se înghesuie să vină la Constanța cu ce au mai de soi.


Programul de vizitare a târgului este următorul: de miercuri, 27 ianuarie, până sâmbătă, 30 februarie, între orele 10 și 19; duminică, 31 ianuarie, între orele 10-15. Succes la cumpărături! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Moda anului 2013 a sosit la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.3922 secunde