SUA: Producția națională de case din lemn, cu puțin sub 1 milion de unități

593
SUA: Producția națională de case din lemn, cu puțin sub 1 milion de unități - casedinlemn-1392807795.jpg
După un val neobișnuit de creștere a numărului de noi locuințe la sfârșitul anului trecut producța de locuințe din SUA a scăzut la nivel național cu 9,8%, până la o rată anuală ajustată sezonier de 999,000 de unități în decembrie 2013, conform cifrelor publicate de Departamentul American de Locuințe și Dezvoltare Urbană, citate de AfaceriLemn.ro


"Numărul total de locuințe de aproape 1 milion de unități înregistrat în luna decembrie a fost cel de-al treilea mare nivel lunar de producție din 2013", a declarat Rick Judson, președinte al Asociației Naționale a Constructorilor (NAHB) și constructor de case din Charlotte, N.C. "Această rată este în conformitate cu sondajele noastre și ne spune că vedem o revenire a tendinței, după o puternică lună noiembrie", a adăugat acesta.


"Anul trecut a fost un an bun pentru construirea de case, cu o producție totală mai mare cu 18% față de cea din anul anterior. Aceasta este o veste bună pentru creșterea economică, având în vedere că fiecare casă nouă care este construită creează trei locuri de muncă cu normă întreagă și contribuie la baza de impozitare a comunităăilor locale", a declarat economistul șef al asociației menționate.


Potrivit AfaceriLemn.ro, una dintre cele mai mari burse de afaceri pentru industria lemnului, sfârșitul de an a adus pentru producția de locuințe – case individuale și multifamiliale, case lemn, case bușteni, case panouri, a crescut cu 15% în vestul Statelor Unite ale Americii, dar a scăzut cu 33,5% în centru și cu 12,3% în sud, în timp ce în nord – est producția a rămas neschimbată. 


În cazul în care doriți să țmai multe oferte adaptate la piața românească pentru case din lemn,  accesați linkul pentru case lemn din secțiunea portalului menționat. 


În România, din ce în ce mai mulți clienți se îndreaptă către varianta oferită de către casele din lemn, avantajelor prezentate de către acestea: preț, rezistență, durabilitate, eficiență în exploatare, rapiditate de punere în operă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3138 secunde