Sprijin financiar pentru prima împădurire

143
Sprijin financiar pentru prima împădurire - sprijinfinanciarpentruprimaimpad-1507022004.jpg

Articole de la același autor

Pe site-ul APIA, a fost publicat raportul de selecție preliminar pentru schema de ajutor de stat "Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite". În termen de trei zile lucrătoare de la publicare, centrele județene APIA vor notifica solicitanții cu privire la rezultatele selecției cererilor de sprijin.

Raportul de selecție preliminar nu reprezintă decizie de finanțare, precizează APIA. Rezultatele raportului pot fi contestate de către solicitanți până la data de 12.10.2017, inclusiv.

Elementele ce pot fi contestate sunt următoare:

- elemente legate de eligibilitatea cererii de sprijin;

- punctarea unui/unor criterii de selecție;

- valoarea estimată a sprijinului.

Sesizările care vizează alte elemente decât cele menționate mai sus vor fi soluționate de structura competentă din cadrul CJ APIA, conform prevederilor legale ce reglementează regimul juridic aplicabil petițiilor și sesizărilor,cu termen de răspuns în 30 de zile calendaristice.

După încheierea perioadei de depunere a contestațiilor, APIA va publica raportul de selecție final urmând ca beneficiarii să fie notificați pentru prezentarea la centrele județene APIA în vederea semnării contractelor de finanțare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.7867 secunde