Service Truck este la Constanța! Posesorii de Mercedes - Benz își pot verifica gratuit autoturismul

621
2

Articole de la același autor

Fericiții posesori de autoturisme marca Mercedes - Benz au posibilitatea ca până diseară, la ora 18.00, să-și lase mașina pe mâinile specialiștilor de service din cadrul Autoklass Center Constanța, pentru o verificare gratuită destul de amănunțită. 

Mai exact, ieri, în parcarea Maritimo Shopping Center a ajuns caravana Mercedes - Benz Service Truck, așadar cei care vor vizita locația la volanul unui autoturism Mercedes - Benz beneficiază de o verificare gratuită a autovehiculului, care presupune: verificarea stării lichidelor (antigel, lichid frână, lichid servodirecție), verificarea luminilor, plăcuțelor

și discurilor, inspecție vizuală generală caroserie, inspecție vizuală pentru eventuale pierderi de lichide pe sub autovehicul, verificare elemente suspensie și direcție, precum și un scurt test cu Star Diagnosis.

Coadă de la primele ore

Mai mult, vizitatorii au ocazia să testeze acolo și unele dintre cele mai noi modele ale mărcii Mercedes - Benz: Noua Clasă A, CLA, Noua Clasă E și Citan. Tot o atracție o reprezintă și camionul Mercedes - Benz al caravanei, care se găsește, de asemenea, în parcarea Maritimo. Acesta vine tocmai din Germania.

Constănțenii, posesori de astfel de autoturisme, nu s-au lăsat nici rugați, nici așteptați. Ieri, la scurt timp după ce echipa Autoklass Center Constanța și membrii caravanei au amenajat spațiul unde acum au loc verificările, s-a și făcut coadă, semn că acțiunea este una extrem de apreciată de șoferi.

De altfel, Mercedes - Benz Service Truck a poposit deja luna aceasta în două mari orașe din România. Înainte de a ajunge la Constanța, caravana a oferit verificări gratuite la București

(6 - 7 iulie și 13 - 14 iulie) și Timișoara (9 - 11 iulie). Urmă-toarea oprire, după Constanța, și ultima, este la Iași, între 20 și 21 iulie. 

Comentează știrea

noni
18 iulie 2013
aici da

Ce mi-ar place sa stau la o coada din asta cu mercedesul...!! Se sta la coada si cu mertanele nu doar pt sacosele lui pastaie...

coada...
18 iulie 2013
verif

normal, romanii au facut coada la verif,ca doar e moca... e , e mercedes...si ce daca? cine mai are mercedes azi? machedoni semianalfabeti,tarani cu bani,cocalari/ bisnitari... de astia care baga benzina de 50 lei...doar asa specimene fac coada la gratuitati !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4487 secunde