Seminar pe teme fiscale organizat la cererea mediului de afaceri

189
1
Seminar pe teme fiscale organizat  la cererea mediului de afaceri - seminarpetemefiscale-1454426818.jpg

Articole de la același autor

La solicitarea mediului de afaceri, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța va organiza, în cursul lunii februarie 2016, încă un seminar pe tema impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale obligatorii.

Păstrând tradiția anilor precedenți în organizarea de evenimente ce au rolul de a veni în sprijinul societăților constănțene, CCINA a organizat, în perioada 28 - 29 ianuarie 2016, seminarul cu tema "Impactul modificărilor legislative din domeniul fiscal și financiar-contabil asupra mediului de afaceri". Au participat peste 90 de persoane.

Seminarul a fost organizat cu sprijinul Ministerului Finanțelor Publice, care a delegat la Constanța specialiști din cadrul instituției, cu un înalt nivel profesional și care au prezentat noutățile din domeniul fiscal și financiar-contabil. 

Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4722 secunde