Se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX

362
1
Se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX - sedeschidetimintex-1463503852.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din stațiunea Mamaia, începe cea de-a 67-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare.

La târg vor participa peste 210 firme din întreaga țară. Dintre acestea, 70% sunt producători, iar 30%, sunt comercianți. 10% din totalul firmelor se află la prima participare la TINIMTEX.

În cadrul târgului, producătorii vor prezenta colecții noi și diversificate și vor face contractări. Expozanții propun publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor, extrem de atractive pentru cumpărători. Luna mai se remarcă, mai ales, prin multitudinea toaletelor de baluri de absolvire a claselor a VIII-a și a XII-a, dar și prin frumusețea colecțiilor pret-a-porter, pentru zilele frumoase de vară.

Colecțiile pentru vara anului 2016, ale producătorilor români aduc cele mai noi tendințe în atenția publicului constănțean, cât și sectorului business, reprezentat de profesioniștii din domeniu.

TINIMTEX este structurat astfel:

- în Pavilionul Expozițional: la parter - îmbrăcăminte pentru adulți; la etaj - îmbrăcăminte pentru adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii;

- în Centrul de Afaceri Eurolitoral - îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii, încălțăminte.

Programul de vizitare este următorul: în perioada 18 - 21 mai, în intervalul orar 10 – 20; duminică, 22 mai, de la 10 la 16. 

Comentează știrea

Hollywood
18 mai 2016
De toată jena

Oborul de bulendre și parțale, marele eveniment al "mediului de afaceri" din Constanța. Mi-e o silă de n-am cuvinte s-o descriu. Camera de Comerț condusă ani de zile de aceiași dinozauri ofiliți și cu viziuni înguste. Ani de zile în care au închis ochii aprobând tacit opera lui Mazăre de distrugere a orașului. Plm. Veniți acum și cumpărați cârpe și țoale la târgul lui Daraban. Este problema voastră cu ce bani, că locurile de muncă ... am avut noi grijă la Camera de Comerț să dispară în timp ce băgam pe gură măsline și whisky pe la diverse conferințe pe teme de dezvoltare locală.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.268 secunde