S-a lansat Academia IMM la Constanța

729
Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța (PIMM) a lansat, ieri, la Hotel Ibis, Academia IMM - Academia pentru Întreprinzători, Manageri și Meseriași, structură funcțională a PIMM.

"Academia oferă servicii de diagnoză organizațională și o ofertă educațională bogată pentru dezvoltarea organizațională", a precizat președintele PIMM Constanța, Iulian Gropoșilă.

Rolul unui proces de analiză - diagnoză organizațională constă în "fotografierea" situației existente într-o companie, în identificarea activităților și proceselor funcționale și disfuncționale, în obținerea unei imagini obiective a modului în care funcționează organizația la un moment dat.

"Ultimii trei ani au reprezentat pentru mediul de afaceri local, dar și național, european, global o grea încercare care a dus la prăbușirea multor afaceri, în general, și falimentul a mii de IMM-uri, în special. Acest deznodământ tragic pentru întreprinzători a fost generat în primul rând de așa numita criză financiară, care ulterior s-a transformat într-o criză de sistem. Cauza principală a fost incapacitatea administrațiilor centrale și locale de a susține afacerile prin politici naționale, locale care să le permită acestora să supraviețuiască acestei perioade extrem de dificile dezvoltării normale a întreprinderilor", a explicat președintele PIMM Constanța.

De asemenea, Academia IMM oferă constănțenilor posibilitatea calificării și specializării prin participarea la cursurile ce vizează diferite domenii de interes, finalizate prin emiterea de certificate acreditate CNFPA și de organizații europene sau internaționale.

Și programele de dezvoltare personală este foarte probabil să atragă mulți doritori. De exemplu, constănțenii ar putea solicita un astfel de serviciu cu scopul de a relaționa eficient cu colegii de muncă, sau pentru a-și îmbunătăți comunicarea în cadrul relației de cuplu și de ce nu, pentru a învăța să spună "Nu". "Cu alte cuvinte, indiferent care este motivația persoanei care solicită Dezvoltarea Personală, scopul este acela de a-și optimiza aspectele existențiale, de a se cunoaște în profunzime, de a-și descoperi resursele personale și de a le folosi în propriul beneficiu", au explicat reprezentanții PIMM. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2597 secunde